Logo
La cesta está vacía

Presentación del festival CABANYAL ÍNTIM

Teatro > Teatro


 

Compartir publicaciónCabanyal Íntim és un festival urbà i de proximitat, organitzat per la companyia Francachela Teatro, centrat en les arts escèniques de caràcter íntim, proper i experimental. Des de 2011, se celebra de forma anual, al llarg de dos caps de setmana consecutius, a l’interior de les cases i altres espais singulars del Cabanyal, antic barri de pescadors de València que, fins a finals de 2015, va estar amenaçat de demolició per l’especulació urbanística municipal, amb el consegüent espoli, marginació i degradació activa del mateix.

Dissenyat per a tots els públics, el nostre festival ofereix noves experiències escèniques traçant un itinerari pel barri amb espectacles contemporanis de diverses disciplines —teatre de text, físic, d’objectes i gestual, dansa, circ contemporani, performance, clown, música, cabaret underground, vídeoart, poesia dramatitzada, titelles…—, amb l’objectiu de potenciar un diàleg entre la cultura teatral emergent i la idiosincràsia d’un barri, la seua història i els seus habitants.

Les propostes que presentem van més enllà de les fórmules i els llenguatges convencionals, representant-se en espais domèstics cedits de forma altruista pels mateixos veïns. Salons, dormitoris, cuines, banys o terrasses es transformen per uns dies, al costat d’altres llocs inusuals, en l’escenari dels muntatges més atrevits i innovadors.

 

JORNADA INAUGURACIÓ DEL X FESTIVAL CABANYAL ÍNTIM

Enguany, malgrat no poder celebrar una gran festa d’inauguració com ens agradaria, no volem quedar-nos amb les ganes d’encetar aquesta 10a edició d’una manera vibrant i divertida. Des de la butaca i amb la mascareta posada, gaudirem d’una bona punxada de La Jamona Vegana DJ i del rocanrol de Joaking Creole & Bapolulos, els quals ens portaran un bon grapat de temes dels anys 50 i 60. La gala serà conduida per La Diva, la nostra irreemplaçable mestra de cerimònies.

 
 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS