Encontres PICUV

Encontres PICUV

Conferencias > Políticas culturales

07/06/2018 - Hora: 14:55

Des de la PICUV, Federació d'Iniciatives Culturals Urbanes de València i en col·laboració amb la Regidoria d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València i el Teatre EL Musical, presentem la tercera edició de ENCONTRES 2018 que tindrà lloc els dies 8,9 i 10 de juny.

El principal objectiu d'aquestes jornades és proposar un espai de reflexió al voltant de la cultura i el desenvolupament artístic en la ciutat, així com crear xarxes de connexió entre els seus diferents actors que des de la ciutadania, creadors, associacions i institucions gestionen projectes que contribuïsquen al desenvolupament social en els entorns metropolitans.

La programació estarà conformada per xarrades, taules redones, i tallers participatius, als quals assistiran diferents col·lectius i ponents tant de la ciutat de València com d'altres ciutats, sota el lema "Cultura als barris per a fer ciutat".

PICUV. Iniciatives culturals urbanes.

La Federació d'Iniciatives Culturals Urbanes de València (PICUV) està formada per 10 festivals situats en diversos districtes urbans de la ciutat de València: Eixample, Extramurs, Poblats Marítims, Patraix, Campanar o Benimaclet.

Arts visuals i escèniques, disseny, teatre, dansa, música, i diferents intervencions artístiques inunden els barris de la ciutat i atrauen a milers de ciutadans cada any, molts d'ells ja consolidats en el calendari cultural de la ciutat amb més de 6 edicions.

PICUV ha englobat als principals festivals urbans a València amb l'objectiu de crear sinergies i reivindicar l'important paper que juguen en la cultura de la ciutat i en el seu desenvolupament social. I al mateix temps sumar-se a moltes altres iniciatives que suposen un model innovador, on les activitats artístiques es realitzen en espais no convencionals i des dels barris, connectant al voltant del fet cultural a moviments ciutadans, associacions culturals i veïnals, productores independents, col·lectius d'artistes i gestors culturals, que s'han anat constituint com un clar referent cultural en la nostra ciutat i que formen part d'un moviment estès en moltes altres ciutats del món.

Mes informació a www.picuv.org