Win Mertens en concierto

Win Mertens en concierto

Música > Clásica

03/03/2018 - Hora: 21:00

Preu: 12 €

Wim Mertens interpretarà en duo grans temes de la seua trilogia “Cran aux Oeufs”. El compositor tocarà cançons dels àlbums Charaktersketch, What are we, locks, to do? i Dust of Truths; però també inclourà noves composicions del seu pròxim àlbum.

Wim Mertens, compositor belga nascut en 1953, va estudiar en el Conservatori de Brussel·les i es va graduar en Ciències Polítiques i Socials i en Musicologia. Mertens toca el piano i la guitarra clàssica. I a voltes canta en una característica tonalitat aguda, utilitzant un llenguatge personal i imaginari. Perquè para Mertens la música és un vehicle per a arribar més enllà, un element de transcendència pura que ens convida a compartir, i a través del qual desitja reflectir l'època que li ha tocat viure.

Des de 1980 ha compost moltes obres en diferents formats, des de cançons o “Lieder” breus i accessibles fins a cicles complexos de tres i quatre parts. Han sigut obres per a formacions diferents, des de piano sol fins a orquestres de cambra, sovint amb orquestracions inusuals, originals i sorprenents, utilitzant enregistraments multi-track: dotze piccolos, deu trombons-baixos, tretze clarinets...Estes composicions s'han vist registrades en més de 60 àlbums.

Les actuacions en viu sempre han sigut una faceta molt important en el treball de Wim Mertens, que ha oferit innombrables concerts com a solista, en trio o amb el seu ensemble per tota Europa, Amèrica del Nord i Central i al Japó.

FORMACIÓ:
WIM MERTENS, piano, veu
TATIANA SAMOUIL, violí

AVÍS IMPORTANT: Preguem puntualitat posat que no es podrà entrar a la sala una vegada començat l'espectacle.